• Oncologische topzorg
  in Gelderland
 • Partners bij de
  behandeling van kanker
 • Eén centrum
  drie voordeuren in Gelderland

Welkom

A.R.T.Z. Oncologisch centrum

In het A.R.T.Z. Oncologisch centrum brengen we de oncologische zorg van drie ziekenhuizen in Gelderland – Rijnstate, Slingeland Ziekenhuis en Ziekenhuis Gelderse Vallei – bij elkaar, met de Radiotherapiegroep als vaste verwijspartner voor radiotherapeutische zorg. Door kennis en ervaring met elkaar te delen en gespecialiseerde teams per kankersoort te vormen, verbeteren we de zorg.

A.R.T.Z. levert topzorg op het gebied van oncologie.


brochure

Dit is A.R.T.Z. Oncologisch centrum

Alliantie

A.R.T.Z. biedt topzorg in de regio Gelderland. De alliantie van drie ziekenhuizen bestaat uit:

 • Rijnstate in Arnhem
 • Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem
 • Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede

Op het gebied van radiotherapie is de Radiotherapiegroep, met locaties in Arnhem en Ede, de vaste samenwerkpartner van A.R.T.Z. Oncologisch centrum.

 

Focus

A.R.T.Z. richt zich op zorg die door de samenwerking verder verbetert en zal uitblinken in kwaliteit. A.R.T.Z. gelooft in de kracht van een sterk netwerk en partnership. Samen met patiënten vullen we de zorgbehoefte op een professionele wijze in, waarbij de persoonlijke situatie en de beste oncologische behandeling voor de individuele patiënt het uitgangspunt is.

Essentie

Patiënten in het verzorgingsgebied en daarbuiten kunnen rekenen op ervaren medisch specialisten die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Patiënten uit Gelderland kunnen voor de specifieke oncologische behandelingen binnen A.R.T.Z. dichtbij huis behandeld worden, zij hebben snel toegang tot de beste oncologische zorg in de regio, altijd onder begeleiding van het eigen behandelteam en in de veilige omgeving van een van de ziekenhuizen.


Alliantie

Rijnstate Slingeland Gelderse Vallei Radiotherapiegroep