Hoogleraar nucleaire geneeskunde Wim Oyen in collegetour Rijnstate "Koplopers in de zorg"

  1. Hoogleraar nucleaire geneeskunde Wim Oyen in collegetour Rijnstate "Koplopers in de zorg"

Rijnstate verzorgt deze herfst met een collegetour, een serie webinars voor een breed publiek, waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over hun vakgebied. Op dinsdag 18 januari 2022 (van 19.30 tot 20.15 uur) is hoogleraar Wim Oyen hoogleraar nucleaire geneeskunde te gast in de Rijnstate Collegetour 'Koplopers in de zorg'.

In Rijnstate werken zeven hoogleraren, die met hun baanbrekende en vernieuwende onderzoek in samenwerking met verschillende universiteiten werken aan de ‘zorg van de toekomst’. De hoogleraren praten behalve over hun werk ook over wat hen persoonlijk drijft. Wim Oyen is hoogleraar nucleaire geneeskunde met aandachtsgebied kanker, heeft een indrukwekkende staat van dienst met meer dan 650 publicaties en een groot internationaal netwerk met betrekking tot de diagnostiek en behandeling van kanker.

Aanmelden

De webinars zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via www.rijnstate.nl/collegetour. U ontvangt voorafgaand aan het college een link waarmee u eenvoudig deel kunt nemen aan het webinar.