Kwaliteitsdashboards

  1. Kwaliteitsdashboards

Het A.R.T.Z. dashboard bevat data van alle bestaande indicatoren/externe normen van de drie A.R.T.Z. ziekenhuizen voor de vier grote tumorsoorten.

Het A.R.T.Z. dashboard bevat data van alle bestaande indicatoren/externe normen van de drie A.R.T.Z. ziekenhuizen voor de vier grote tumorsoorten: mammacarcinoom, longcarcinoom, coloncarcinoom en prostaatcarcinoom. In het dashboard is te zien hoe de ziekenhuizen ten opzichte van elkaar én ten opzichte van het landelijk gemiddelde scoren op deze indicatoren/externe normen. In de loop van 2017 is het A.R.T.Z. dashboard opgedeeld in 13 aparte dashboards: 12 tumor specifieke dashboards en 1 dashboard met overstijgende indicatoren. 

Dashboard 2.0

Inmiddels is dashboard 2.0 in ontwikkeling voor de tumorwerkgroepen mamma en long. Naast de verplichte indicatoren/externe normen willen we ook de regionale wacht- en doorlooptijden en informatie over patiënttevredenheid in beeld brengen.

Sinds juli 2017 staat op de website van A.R.T.Z. (onder ‘expertise en kwaliteit’) een selectie van de indicatoren/externe normen gepubliceerd. Meer weten? Kijk dan op onze pagina over kwaliteit